×
Rodzaj | Przysmak |
Waga [g] | 150 |
Przeznaczenie | Tresura, Zabawa |
Smak | Kałamarnica z ananasem |
Skład podstawowy | Dehydratyzowany kalmar 26%, Dynia 20%, Płynna skrobia roślinna 14%, Białko kalmara 10%, Czerwona soczewica 15%, Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktywowane, Sos z łososia 5%, Kolagen 4%, Błona skorupek jaj 0.1%, Boswellia serrata 0.5%, Ekstrakt z melona kantalupa 0.01%, Ekstrakt z omułka zielonowargowego 0.1%, Glukozamina 1.5%, Kwas fulwowy 0.5%, Olej z łososia 1%, Siarczan chondroityny 1%, Suszony ananas 1%, Minerały |
Cechy | Wzbogacona o prebiotyki dla dobrego trawienia, Wzmacnia układ kostno-stawowy |
Rodzaj | Przysmak |
Waga [g] | 3000 |
Przeznaczenie | Tresura, Zabawa |
Smak | Kałamarnica z ananasem |
Skład podstawowy | Dehydratyzowany kalmar 26%, Dynia 20%, Płynna skrobia roślinna 14%, Białko kalmara 10%, Czerwona soczewica 15%, Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktywowane, Sos z łososia 5%, Kolagen 4%, Błona skorupek jaj 0.1%, Boswellia serrata 0.5%, Ekstrakt z melona kantalupa 0.01%, Ekstrakt z omułka zielonowargowego 0.1%, Glukozamina 1.5%, Kwas fulwowy 0.5%, Olej z łososia 1%, Siarczan chondroityny 1%, Suszony ananas 1%, Minerały |
Cechy | Wzbogacona o prebiotyki dla dobrego trawienia, Wzmacnia układ kostno-stawowy |
Rodzaj | Przysmak |
Waga [g] | 1500 |
Przeznaczenie | Tresura, Zabawa |
Smak | Kałamarnica z ananasem |
Skład podstawowy | Dehydratyzowany kalmar 26%, Dynia 20%, Płynna skrobia roślinna 14%, Białko kalmara 10%, Czerwona soczewica 15%, Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktywowane, Sos z łososia 5%, Kolagen 4%, Błona skorupek jaj 0.1%, Boswellia serrata 0.5%, Ekstrakt z melona kantalupa 0.01%, Ekstrakt z omułka zielonowargowego 0.1%, Glukozamina 1.5%, Kwas fulwowy 0.5%, Olej z łososia 1%, Siarczan chondroityny 1%, Suszony ananas 1%, Minerały |
Cechy | Wzbogacona o prebiotyki dla dobrego trawienia, Wzmacnia układ kostno-stawowy |
Rodzaj | Przysmak |
Waga [g] | 750 |
Przeznaczenie | Tresura, Zabawa |
Smak | Kałamarnica z ananasem |
Skład podstawowy | Dehydratyzowany kalmar 26%, Dynia 20%, Płynna skrobia roślinna 14%, Białko kalmara 10%, Czerwona soczewica 15%, Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktywowane, Sos z łososia 5%, Kolagen 4%, Błona skorupek jaj 0.1%, Boswellia serrata 0.5%, Ekstrakt z melona kantalupa 0.01%, Ekstrakt z omułka zielonowargowego 0.1%, Glukozamina 1.5%, Kwas fulwowy 0.5%, Olej z łososia 1%, Siarczan chondroityny 1%, Suszony ananas 1%, Minerały |
Cechy | Wzbogacona o prebiotyki dla dobrego trawienia, Wzmacnia układ kostno-stawowy |